De laatste voorbereidingen zijn getroffen

Hallo allemaal,

De laatste voorbereidingen zijn getroffen. Vorige week dinsdag zijn mam en ik naar Amsterdam geweest om ons visum aan te vragen. Gelukkig was het niet zo druk en waren we binnen een half uurtje klaar en hadden we een mooi visum in ons paspoort geplakt! Daarna zijn we nog effe lekker Amsterdam ingegaan :-).

Ook het gesprek met mijn stage begeleider heb ik gehad, en de laatste benodigdheden (zonnebrandcrème, paracetamols, reispillen en nog veel meer) hebben we gekocht, voor onze grote reis. Ook de onderhuur voor mijn kamer in Maastricht heb ik op het laatste moment nog kunnen regelen.

En dan is het al bijna zover! Volgende week zondag vertrekken we dan! We vliegen 2uur eerder dan gepland, en zijn (als het goed is) om 18.00uur in Paramaribo, dus 23.00uur Nederlandse tijd. Vet spannend allemaal! Daar zullen we worden opgewacht en worden we naar ons verblijf huisje gebracht. Ik zal deze tijd doorbrengen op de Willem Anthonielaan 20 in Paramaribo, dus de post kunnen jullie op dit adres sturen ;-) (Suriname kent overigens geen postcodes).

Als het goed is gaan we de eerste week al een rondtrekje maken naar het binnenland, maar die verhalen horen jullie dan de volgende keer!

Het volgende berichtje komt dan weer als ik in aan ben gekomen in Suriname!

Tot snel

Liefs, Suzanne

Reacties 6

Chantalle Wolfs 30-05-2011 16:15

Hee Suzanne!
Klinkt super spannend allemaal, hoop dat je er een mooie tijd gaat beleven! Alvast een goede reis gewenst, en ben benieuwd naar je ervaringen daar.
Liefs, Chantalle

Rosalie 30-05-2011 16:20

Hee Suus,

Fijn dat de definitieve reisplannen nu bekend zijn en dat je alle voorbereidingen hebt getroffen. Nu hoef je alleen nog maar te genieten

Ben je trouwens ook gewoon op je mobiele nummer bereikbaar in Suriname?

Liefs,
Rosalie

Jan Huizinga 30-05-2011 20:08

Hoy Suzanne,
Nu wordt het serieus.
Ik wens je met man een goede vlucht.
Ik hoor wel hoe je bent aangekomen en de eerste indrukken zijn.
Groetjes Jahu

Wiel Doesborg 30-05-2011 22:32

In der Errinerung sind die schönsten Abenteuer die, die man gerne gehabt hätte. Breng de mooiste herinneringen mee en vertel ons alles bij je thuiskomst over drie maanden. Heel, héél veel succes in de West. Wiel Doesborg

Maja 05-06-2011 17:54

Hey Suzanne,

Als het goed is, zit je nu nog in het vliegtuig. Dus nog ff en je zet je voeten op Surinaamse bodem Ik ben benieuwd naar je reisverhalen straks. Heel veel succes en plezier!
Groetjes!

x Maja

wilma driessen 06-06-2011 18:54

Hoi Suzanne
Hopelijk is alles met de reis goed gegaan.
Veel plezier geniet ervan.
we horen van je
Wilma

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer